Srnčia sviečková s omáčkou z červeného vína
Srnčiu sviečkovú necháme vytemperovať pri izbovej teplote aspoň dve hodiny. Potom ju z každej strany opečieme na rozpálenej panvici a vložíme ešte […]
Bruschetta so špenátom a slaninkou
Ogrilovanú bagetu jemne potrieme cesnakom. Na vrch dáme podusené špenátové listy. Tie si pripravíme tak, že na rozpálenú panvicu dáme […]
Špenátové suflée s parmezánovou omáčkou
Do štvrť litra sladkej smotany pridáme jednu hrsť spareného a vyžmýkaného špenátu, jedno vajíčko a dve polievkové lyžice nastrúhaného parmezánu. […]
Špenátový šalát
Listy mladého špenátu, opražené píniové semiačka, čerstvú papriku a cibuľku dáme do misky a ochutíme soľou, čiernym korením a zmesou […]
Bravčová panenka
Panenka predstavuje najjemnejšie a pravdepodobne aj najchutnejšie bravčové mäso. Tomu zodpovedá aj jej cena. V porovnaní s ostatnými časťami bravčového […]