Cibuľové trio
Nadrobno nakrájanú cibuľu zalejeme šľahačkovou smotanou a varíme, kým nebude cibuľa úplne mäkká. Všetko poriadne rozmixujeme na jemnú kašu, precedíme […]
Prepelica s karamelizovanými čerešňami
Na panvici skaramelizujeme kryštálový cukor. Pridáme trochu koňaku, čerstvé čerešne a podusíme, kým karamelová omáčka trochu zhustne. Medzitým si pripravíme […]
Pečená prepelica so špenátom
Osolenú prepelicu opečieme na panvici z každej strany a dáme dopiecť na desať minút do rúry rozohriatej na 170°C. Medzitým […]
Prepelica s paprikovým krémom
Čerstvú červenú papriku opečieme na suchej panvici tak, aby šupka mierne sčernela. Potom ju vložíme do uzavretej misky a po […]
Mrkva
Táto obľúbená zelenina, pôvodom zo strednej Ázie sa približne pred štyristo rokmi veľmi rýchlo rozšírila po celom svete, vrátane územia […]