Maccheroni s údeným lososom
Na olivovom oleji opečieme na panvici na kocky nakrájaného údeného lososa. Keď je hotový, pridáme šľahačkovú smotanu a podľa chuti […]
Bochník z rebier
Surové rebrá ochutíme soľou a mletým čiernym korením. Zvinieme ich do kruhu, na konci spojíme špáradlom a do stredu postavíme pohár hore […]
Lepkavé rebrá
Rebrá nakrájame na porcie a opečieme na olivovom oleji z každej strany do hneda. Uložíme ich na plech a pridáme na plátky nakrájaný […]
Pečené rebrá s cesnakom
Tento recept patrí ku klasike. Čerstvé rebrá potrieme nastrúhaným cesnakom a dochutíme soľou, mletým čiernym korením a celou rascou. Vložíme ich […]
Varené rebrá s petržlenovou omáčkou
Rebrá varíme pomaly v osolenej vode do mäkka s koreňovou zeleninou, medzi ktorou by nemala chýbať mrkva, zeler, petržlen, ale aj kel, […]