Diviak
Neodškriepiteľným faktom je, že práve mäso z diviaka alebo inej diviny obsahuje oveľa menej medzisvalového tuku, pretože voľne žijúca zver […]
Panenka s ostružinovou omáčkou a lokšami
Panenku pripravíme podľa návodu z úvodu a podávame s domácimi lokšami a ostružinovou omáčkou. Pripravíme ju tak, že trochu […]
Panenka na hríboch
Najskôr nakrájame cibuľu na plátky a na oleji ju opečieme do zlatista. Pridáme nakrájanú zmes hríbov, podlejeme bielym suchým vínom […]
Bravčová panenka v slaninke
Z panenky si odrežeme hrubší kus, ktorý osolíme a z každej strany opečieme, potom obalíme v slaninke. Slaninku následne […]
Panenka s hríbovým rizotom
Cibuľu šalotku nakrájame na drobné kúsky a opečieme ich do zlatista na olivovom oleji. Následne pridáme ryžu na rizoto, druh […]