Tagliatelle s hľuzovkovým olejom
Na panvici privedieme do varu šľahačkovú smotanu, do ktorej pridáme nastrúhaný parmezán. Chvíľu povaríme a pridáme hľuzovkový olej, čerstvú bazalku […]
Pečené rebrá – maďarský stepný dobytok
Čerstvé rebrá potrieme nastrúhaným cesnakom, a z každej strany ich osolíme a posypeme čiernym mletým korením. Potom ich uložíme na pekáč a pridáme nakrájanú […]
Dusené srdce na zelenine – maďarský stepný dobytok
V hrnci opečieme srdce z každej strany. Pridáme nakrájanú mrkvu, petržlen, cibuľu, cesnak, soľ, čierne mleté korenie, nové korenie a bobkový list. Podlejeme […]
Varený jazyk – maďarský stepný dobytok
Jazyk varíme vo vode, do ktorej pridáme soľ, bobkový list a nové korenie, až kým nebude mäkký. Môže to trvať aj […]
Stehno na sladko – maďarský stepný dobytok
Stehno nakrájame na menšie kocky, ktoré v hrnci opečieme spolu s cibuľkou, kým nebude mať zlatisto-sklovitý vzhľad. Potom pridáme mletú červenú papriku, […]