
Lasagne Bolognese
Najskôr si pripravíme omáčku bolognese. V hrnci si na olivovom oleji opražíme na malé kocky nakrájanú cibuľu, stopkatý zeler a […]
Mrkvový krém
V hrnci opečieme do zlatista na drobno nasekanú cibuľku. Pridáme surovú nakrájanú mrkvu a trochu zázvoru. Dochutíme soľou a čiernym […]
Jarné variácie so špargľou
Špargľa patrí k prvým poslom jari a je čoraz vyhľadávanejšia aj u nás. Túto chutnú a zdravú zeleninu poznali už […]
Špargľa v slaninke s vajíčkom a parmezánom
Špargľu ovaríme v slanej vode 3 minúty, ochladíme v ľadovej vode, obalíme v slaninke a opečieme na panvici. Do vriacej […]
Bravčová panenka s grilovanou špargľou a slivkovou omáčkou s červeným vínom
Bravčovú panenku potrieme horčicou, osolíme a potrieme zmesou korenia. Opečieme z každej strany 3-4 minúty. Ovarenú špargľu ogrilujeme z každej […]