Zapekaná cibuľa
Cibuľu očistíme a vrch zrežeme o jednu štvrtinu. Polejeme bielym suchým vínom a dáme piecť do rúry rozohriatej na 160°C, […]
Diviačie plece na víne
V hrnci podusíme na domácej masti nakrájanú cibuľu. Keď je upražená do zlatista, pridáme diviačie stehno nakrájané na kocky, bobkový […]
Dubáky
Či už máte radi huby alebo nie, určite každý z vás pozná dubáky. Sezóna týchto hríbov sa začína okolo mája […]
Grilované dubáky s petržlenovou penou
Do uvareného petržlenu pridáme trochu šľahačkovej smotany, masla, soli a všetko vyšľaháme na jemnú penu. Potom si ugrilujeme dubáky a v […]
Grilované dubáky so strateným vajíčkom
Do vriacej vody pridáme trochu vínneho octu a pomaly do nej vložíme rozbité vajce. Počkáme, kým sa uvarí bielok, ale […]