Cibuľa
Cibuľa bola už v stredoveku veľmi obľúbeným liečivým prostriedkom a to nielen v Číne, Indii či na Blízkom východe, odkiaľ […]
Diviak
Neodškriepiteľným faktom je, že práve mäso z diviaka alebo inej diviny obsahuje oveľa menej medzisvalového tuku, pretože voľne žijúca zver […]
Sviečková z diviačieho stehna
Diviačie stehno, ideálne orech, prešpikujeme slaninkou a opečieme v kastróle z každej strany. Pridáme bobkový list, nové korenie, soľ, mleté […]
Diviačia panenka s paprikovým krémom
Panenku vyberieme z chladničky aspoň dve hodiny pred tepelnou úpravou. Potom ju z každej strany opečieme na panvici. Následne pridáme […]
Karé z diviaka na hríboch
Do zlatista opečieme cibuľku, pridáme nakrájané diviačie karé a lesné hríby, ktoré ochutíme soľou, rascou a mletým čiernym korením. Prikryté […]