
Pečený karfiol
V miske si zmiešame údenú mletú papriku, soľ, čierne mleté korenie, nastrúhaný cesnak a rastlinný olej. Karfiol si rozdelíme na […]
Lasagne Bolognese
Najskôr si pripravíme omáčku bolognese. V hrnci si na olivovom oleji opražíme na malé kocky nakrájanú cibuľu, stopkatý zeler a […]
Tagliatelle s hľuzovkovým olejom
Na panvici privedieme do varu šľahačkovú smotanu, do ktorej pridáme nastrúhaný parmezán. Chvíľu povaríme a pridáme hľuzovkový olej, čerstvú bazalku […]
Maccheroni s údeným lososom
Na olivovom oleji opečieme na panvici na kocky nakrájaného údeného lososa. Keď je hotový, pridáme šľahačkovú smotanu a podľa chuti […]
Fusilli all´Amatriciana
Na panvici opečieme na pásiky nakrájané guanciale, teda sušený podbradok, ktorý však dokonale nahradí pancetta. Pridáme na pásiky nakrájanú cibuľu […]