
Karé z diviaka na hríboch
Do zlatista opečieme cibuľku, pridáme nakrájané diviačie karé a lesné hríby, ktoré ochutíme soľou, rascou a mletým čiernym korením. Prikryté […]
Grilovaná mrkva na orientálny spôsob
Ošúpanú mrkvu nakrájame na približne rovnaké kúsky a varíme, kým bude polomäkká vo vode, do ktorej sme pridali celú škoricu, […]
Ľahký mrkvový šalát
Do nastrúhanej surovej mrkvy pridáme biely jogurt, nakrájané uvarené vajíčko, na jemno nasekaný strúčik cesnaku a čínsku kapustu. Dochutíme soľou […]
Mrkvový krém
V hrnci opečieme do zlatista na drobno nasekanú cibuľku. Pridáme surovú nakrájanú mrkvu a trochu zázvoru. Dochutíme soľou a čiernym […]
Jarné variácie so špargľou
Špargľa patrí k prvým poslom jari a je čoraz vyhľadávanejšia aj u nás. Túto chutnú a zdravú zeleninu poznali už […]