
Karfiol s kari
V hrnci si na oleji opečieme nasekaný cesnak. Keď je hotový pridáme paradajkový pretlak, zázvor, karí, uvarený cícer, kokosové mlieko, […]
Červená fazuľa s pečeným bravčovým mäsom
Na panvici opečieme do zlatista na drobno nakrájanú cibuľku. Pridáme na kolieska nakrájanú mrkvu, podlejeme vývarom a dusíme, kým nebude […]
Fazuľa s hovädzím mletým mäsom
K opraženej cibuli pridáme mleté hovädzie mäso. Ochutíme soľou, mletým čiernym korením a dusíme aspoň desať minúť. Potom pridáme nakrájanú […]
Fazuľa so špenátom
Na panvici opečieme do zlatista na drobno nakrájanú cibuľku. Potom pridáme uvarenú fazuľu a trochu paradajkovej omáčky. Vďačnou alternatívou je […]
Cestoviny
Spaghetti, penne, ravioli či lasagne, kto by ich nepoznal. Existuje však ešte viac zaujímavých typov cestovín, spomeňme preto aspoň zopár […]