Tagliatelle s dubákmi
V osolenej vode uvaríme tagliatelle. Medzitým si na panvici opečieme dubáky so strúčikmi cesnaku, ktoré zalejeme trochou bieleho suchého vína. Keď […]
Hovädzia kanapka
Bielu bagetku opečieme z každej strany a potrieme stuhnutým maslom. Navrch uložíme na jemné plátky nakrájané pečené hovädzie mäso a dozdobíme olivovým chutney. […]
Hovädzie carpaccio
Upečené hovädzie mäso nakrájame na jemné plátky a poukladáme na tanier. Ochutíme ho údenou soľou, čiernym mletým korením, čerstvými šalátovými lístkami […]
Pečené hovädzie s mrkvou
Hovädzie si pripravíme podobne ako v predchádzajúcom recepte. Medzitým si očistenú a pozdĺžne rozkrojenú mrkvu obvaríme tri minúty v slanej vode. Potom ju […]
Roast beef so šampiňónmi
Na panvici si z každej strany opečieme falošnú hovädziu sviečkovú. Ochutíme ju soľou, čiernym mletým korením a dáme zapiecť na pätnásť minút do […]