
Prepelica s karamelizovanými čerešňami
Na panvici skaramelizujeme kryštálový cukor. Pridáme trochu koňaku, čerstvé čerešne a podusíme, kým karamelová omáčka trochu zhustne. Medzitým si pripravíme […]
Hovädzie carpaccio
Upečené hovädzie mäso nakrájame na jemné plátky a poukladáme na tanier. Ochutíme ho údenou soľou, čiernym mletým korením, čerstvými šalátovými lístkami […]
Pečené hovädzie s mrkvou
Hovädzie si pripravíme podobne ako v predchádzajúcom recepte. Medzitým si očistenú a pozdĺžne rozkrojenú mrkvu obvaríme tri minúty v slanej vode. Potom ju […]
Roast beef so šampiňónmi
Na panvici si z každej strany opečieme falošnú hovädziu sviečkovú. Ochutíme ju soľou, čiernym mletým korením a dáme zapiecť na pätnásť minút do […]
Krkovička na čiernom pive
Krkovičku ochutíme soľou, čiernym korením a vcelku opečieme na panvici pár minút z každej strany. Potom ju vložíme do pekáča, pridáme očistenú […]