
Jarné variácie so špargľou
Špargľa patrí k prvým poslom jari a je čoraz vyhľadávanejšia aj u nás. Túto chutnú a zdravú zeleninu poznali už […]
Roast beef so šampiňónmi
Na panvici si z každej strany opečieme falošnú hovädziu sviečkovú. Ochutíme ju soľou, čiernym mletým korením a dáme zapiecť na pätnásť minút do […]
Krkovička na čiernom pive
Krkovičku ochutíme soľou, čiernym korením a vcelku opečieme na panvici pár minút z každej strany. Potom ju vložíme do pekáča, pridáme očistenú […]
Krkovička so šalviou
Nakrájanú a naklepanú krkovičku ochutíme čiernym korením, soľou a krátko opečieme na rozpálenej panvici. Potom ju vyberieme, dáme na ňu plátok prosciutta […]
Pečená krkovička s kvasenou kapustou
Nakrájanú krkovičku opečieme na rozpálenej panvici z každej strany približne tri minúty a následne dáme ešte dopiecť na sedem minút do rozohriatej […]