Dubáky
Či už máte radi huby alebo nie, určite každý z vás pozná dubáky. Sezóna týchto hríbov sa začína okolo mája […]
Cestoviny s údeným lososom
Na panvici si na troche olivového oleja opečieme nakrájaného údeného lososa, pridáme šľahačkovú smotanu a trochu paradajkovej omáčky. Tú pripravíme tak, […]
Tatársky biftek z údeného lososa
Do misky si dáme nakrájaného údeného lososa, ochutíme ho limetkovou šťavou a morskou soľou. Pridáme na malé kocky nakrájanú čerstvú šalátovú […]
Špargľa s údeným lososom
Zelenú špargľu zopár minút povaríme v osolenej vode a následne krátko, ale prudko opečieme na panvici s trochou olivového oleja. Podávame ju s údeným […]
Lososový quiche
Do misky si nastrúhame tri väčšie očistené zemiaky. Ochutíme ich lyžicou oleja, soľou a čiernym mletým korením. Zemiakovú zmes vložíme do […]