Diviačie plece na víne
V hrnci podusíme na domácej masti nakrájanú cibuľu. Keď je upražená do zlatista, pridáme diviačie stehno nakrájané na kocky, bobkový […]
Zapečený mladý fenikel
Mladý fenikel povaríme v osolenej vode asi desať minút. Potom ho vložíme do zapekacej misy a posypeme zmesou strúhanky a nastrúhaného parmezánu v rovnakom […]
Feniklový šalát s tuniakom
Do misky vložíme očistené a nakrájané avokádo, ktoré by malo byť mäkké, ale nie čierne. Pridáme na plátky nakrájanú červenú cibuľu, […]
Couscous s grilovaným feniklom
Jeden diel couscousu zalejeme dvoma dielmi zeleninového vývaru, ktorý ochutíme soľou. Couscous prikryjeme na asi desať minút. Potom všetko zľahka […]
Fenikel s ovocím
Fenikel si nakrájame na tenké plátky spolu s jablkom a čerstvou broskyňou. Všetko naservírujeme na tanier a dochutíme čučoriedkami a nasekanými vlašskými orechmi. Odporúčané […]