
Karfiolový steak
Zo stredu karfiolu vyrežeme dva približne dva centimetre hrubé pláty. Tie následne obvaríme v osolenej vode. Medzitým na panvici opečieme […]
Srnčia sviečková s omáčkou z červeného vína
Srnčiu sviečkovú necháme vytemperovať pri izbovej teplote aspoň dve hodiny. Potom ju z každej strany opečieme na rozpálenej panvici a vložíme ešte […]
Rizoto s červeným vínom
V hrnci opečieme do zlatista nadrobno nakrájanú šalotku, ku ktorej na konci pridáme nastrúhaný cesnak. Následne pridáme ryžu typu Arbborio […]
Fazuľa
Fazuľa sa pestuje na všetkých kontinentoch, teda okrem Antarktídy. Ročne sa na svete vypestuje takmer tridsať miliónov ton zrnovej fazule […]
Biela fazuľa s cuketovými plackami
Na panvici opečieme do zlatista na drobno nakrájanú cibuľku. Potom pridáme uvarenú bielu fazuľu aj s trochou vody, v ktorej […]