
Grilované dubáky s petržlenovou penou
Do uvareného petržlenu pridáme trochu šľahačkovej smotany, masla, soli a všetko vyšľaháme na jemnú penu. Potom si ugrilujeme dubáky a v […]
Prepelica s paprikovým krémom
Čerstvú červenú papriku opečieme na suchej panvici tak, aby šupka mierne sčernela. Potom ju vložíme do uzavretej misky a po […]
Mrkva
Táto obľúbená zelenina, pôvodom zo strednej Ázie sa približne pred štyristo rokmi veľmi rýchlo rozšírila po celom svete, vrátane územia […]
Mrkvový koláč
V miske zmiešame 250 gramov hladkej múky, rovnaké množstvo kryštálového cukru, jeden prášok do pečiva a dve lyžičky mletej škorice. […]
Grilovaná mrkva na orientálny spôsob
Ošúpanú mrkvu nakrájame na približne rovnaké kúsky a varíme, kým bude polomäkká vo vode, do ktorej sme pridali celú škoricu, […]