Karé z diviaka na hríboch
Do zlatista opečieme cibuľku, pridáme nakrájané diviačie karé a lesné hríby, ktoré ochutíme soľou, rascou a mletým čiernym korením. Prikryté […]
Plnený bôčik
Bôčik si priečne rozrežeme a naplníme mletým bravčovým mäsom, ktoré predtým ochutíme mletou červenou paprikou, soľou, čiernym mletým korením a opečenou cibuľkou. […]
Pečený bôčik
Pekne prerastený kus potrieme roztlačeným cesnakom, dobre osolíme a posypeme rascou. Vložíme na plech, podlejeme trochou vody a pečieme prikryté hodinu […]
Bôčiková rolka
Obdĺžnikový kus bôčiku si narežeme po dlhšej strane tak, aby sa dal otvoriť. Potom ho osolíme, okoreníme a po celej ploche […]
Bravčový korbáč
Dlhý a úzky bravčový bok zbavíme kože a pozdĺžne narežeme tak, aby z neho ostali tri pásiky. Z nich potom upletieme klasický korbáč, ktorý na […]