Diviačia panenka s paprikovým krémom
Panenku vyberieme z chladničky aspoň dve hodiny pred tepelnou úpravou. Potom ju z každej strany opečieme na panvici. Následne pridáme […]
Encián v lístkovom ceste
Encián zabalíme do sladkého lístkového cesta. Potrieme ho rozšľahaným vajíčkom a dáme piecť do rúry vyhriatej na 170ºC dovtedy, kým nebude […]
Encián v proscuitte
Encián obalíme do proscuitta a ogrilujeme. Podávame ho s tobinamburom, ktorý očistíme, uvaríme a následne opečieme na panvici. Tesne predtým, ako je hotový, […]
Zeleninové linguine s enciánom
Očistenú mrkvu a cuketu nakrájame pomocou škrabky na zemiaky. Na olivovom oleji najskôr chvíľu opečieme mrkvové linguine, potom pridáme aj cuketové […]
Encián ako predjedlo
Encián si rozkrojíme na polovicu a nakrájame ho na malé trojuholníky. Poukladáme ich na tanier a dozdobíme hroznom, ktoré rozkrojíme na polovicu. […]