Biela fazuľa s cuketovými plackami
Na panvici opečieme do zlatista na drobno nakrájanú cibuľku. Potom pridáme uvarenú bielu fazuľu aj s trochou vody, v ktorej […]
Zubáč s mrkvovým krémom
K mrkve, ktorú sme uvarili v zeleninovom vývare, pridáme opečenú cibuľku, šľahačkovú smotanu, soľ a mleté čierne korenie a všetko vymixujeme na hladký krém. […]
Hruška na štyri spôsoby
Hruška sa už po tisícročia teší veľkej obľube. Je totiž nielen nízkokalorická a ľahko stráviteľná, ale aj hypoalergénna a teda […]
Hruškový koláč
Stoštyridsať gramov hladkej múky zmiešame so štipkou soli, 70 gramami rastlinného tuku, dvoma čajovými lyžičkami studenej vody a všetko dobre […]
Hruška s mäsom
Na tento recept sme použili karé s mladého diviaka, ktoré sme obalili v sušenej šunke a prudko opiekli z každej strany na rozpálenej […]