Plnená prepelica
V miske zmiešame nakrájané rožky, hydinovú pečienku, čerstvú petržlenovú vňať, rozšľahané vajíčka, trochu mlieka, soľ a čierne korenie. Zmesou naplníme […]
Gaštanová roláda
Uvaríme si pol kilogramu gaštanov a pomelieme ich. Pridáme stoštyridsať gramov práškového cukru, stodvadsať gramov zmäknutého masla, dve lyžičky kakaa, jeden […]
Gaštany s avokádom
Očistené avokádo nakrájame na plátky, ktoré vrstvíme na tanieri s dobre vyzretým syrom typu cheddar. Ozdobíme očistenými pečenými gaštanmi a dochutíme mletým […]
Varené gaštany so smotanou a cibuľkou
Očistené mladé cibuľky si opečieme na olivovom oleji, potom pridáme nakrájanú slaninku a opečieme dohneda. Podlejeme šľahačkovou smotanou a pridáme varené […]
Dusené bravčové plece s gaštanmi
Bravčové plece si nakrájame na väčšie kúsky a opečieme z každej strany na bravčovej masti. Mäso vyberieme a do panvice pridáme cibuľu, cesnak, […]