Sviečková z diviačieho stehna
Diviačie stehno, ideálne orech, prešpikujeme slaninkou a opečieme v kastróle z každej strany. Pridáme bobkový list, nové korenie, soľ, mleté […]
Bravčová krkovička s omáčkou z granátového jablka
Plátok bravčovej krkovičky, ktorý je minimálne 1,5 cm hrubý, jemne potrieme horčicou, cesnakom a ochutíme čerstvo pomletým bielym korením. Necháme […]
Pečený sladký zemiak s granátovým jablkom
Sladký zemiak rozrežeme na mesiačiky, pokvapkáme olivovým olejom, ochutíme soľou a dáme piecť do rozohriatej rúry na 170ºC. Podávame ho […]
Grilovaný baklažán s granátovým jablkom
Baklažán narežeme na tenké plátky, pokvapkáme olivovým olejom, posolíme a opečieme z každej strany. Podávame s granátovým jablkom, vlašskými orechmi a smotanovým […]
Fazuľový šalát s granátovým jablkom a lososom
Fazuľu si najskôr uvaríme, ale môžeme použiť aj hotovú fazuľu z konzervy. Opečieme ju na panvici, pridáme očistený pomaranč, na […]