Stredná odborná škola obchodu a služieb v Púchove úspešná na Inchebe
Žiaci, spolu s majstrami odborného výcviku prezentovali svoje vedomosti a zručnosti v súťaži na výstave Danubius Gastro 2019 v Inchebe v Bratislave. O tom, že sú ozaj výborní a pedagógovia im dokážu odovzdať svoje skúsenosti, svedčia aj ich úspechy. V súťaži Kuchár Carving Cup Slovakia 2019 s medzinárodnou účasťou získal Erik Šamaj prvé miesto v kategórii LIVE vyrezávanie na čas pred zrakom hostí.
Na súťaži Barman Master CUP 2019 v kategórii Junior Modern Mixology súťažili z tejto školy Adriana Magočová, Zuzana Omastová a Sandra Tomanová. Žiačky pripravovala majsterka odborného výcviku Bc. Ciesarová a zástupca riaditeľa pre praktické vyučovanie Ing. Hamšíková v spolupráci s Amanate coctail barom Púchov a jeho barmanom Michalom Hajským, bývalým žiakom tejto školy. Sandra Tomanová v ťažkej konkurencii s prísnymi kritériami nakoniec obsadila 3. miesto. Na súťaži Barista Master CUP 2019 sa prezentovala Vanková Petra, ktorá získala veľké skúsenosti.
Na 20. ročníku súťažnej výstavy Poézia v gastronómii, ktorú organizoval Slovenský zväz kuchárov a cukrárov pod záštitou Vojta Artza, prezidenta SZKC, sa predstavili žiačky Veronika Fuková a Karin Juhaniaková, ktoré získali v kategórii cukrár Junior zlatú medailu. Cukrárska artistika junior pod názvom „Spomienka na detstvo“, ktorú pripravila Kornélia Tichá, získala zlatú medailu.