Červená fazuľa s pečeným bravčovým mäsom
Na panvici opečieme do zlatista na drobno nakrájanú cibuľku. Pridáme na kolieska nakrájanú mrkvu, podlejeme vývarom a dusíme, kým nebude […]
Hruška so syrom
Hruška sa vynikajúco hodí kombinovať so syrom s modrou plesňou. Toto spojenie určite stojí za to doplniť či už strúhanými, alebo […]
Vyprážaná hruška
V miske zmiešame 100 gramov hladkej múky, 25 gramov cukru, čajovú lyžičku prášku do pečiva a škorice, pol lyžičky muškátového orechu a […]
Zelené fazuľky
Zelené fazuľky patria k veľmi chutnej zelenine, ktorú môžeme pripraviť na rôzne spôsoby. V tomto období sú jednou zo základných […]
Zelené fazuľky so slávkami
Na väčšej panvici jemne opečieme cesnak na olivovom oleji. Pridáme očistené slávky a trochu podlejeme suchým bielym vínom. Pridáme nakrájané zelené […]