mahid-200x800-2

víno a jedlo

juraj-mikula2V každom čísle časopisu Vinotéka, v pravidelnej rubrike Juraja Mikulu, pripravujeme kulinárske špeciality, ktoré potešia všetky zmysly. Kultivovaná, zaujímavá a chutná gastronómia, doplnená o pôžitok z najvhodnejšieho vína.

V každom čísle nájdete štyri recepty ktoré spája jedna surovina.

č. 1/2017 - Roast beef
č. 2/2017 - Zemiak
č. 3/2017 - Údený losos


č. 1/2016 - Krkovička
č. 2/2016 - Vajíčko 
č. 3/2016 - Hrebenatky 
č. 4/2016 - Figy 
č. 5/2016 - Steaky 
č. 6/2016 - Gaštany


č. 1/2015 - Záhryzy
č. 2/2015 - Mušle slávky
č. 3/2015 - Dipy
č. 4/2015 - Baklažán
č. 5/2015 - Gnocchi
č. 6/2015 - Morčacie mäso